вівторок, 8 квітня 2014 р.

Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця" вкотре стартує на Волині

Матимемо надію, що акція себе виправдає і кожен із нас до неї долучиться! Адже всі ми - рівні, і кожному колись потрібна буде допомога іншого. Допоможіть зараз і колись вам теж обов'язково прийдуть на допомогу! Наповнюйте світ добром!!!
Цьогоріч акція проходитите з 7 по 27 квітня і носитиме назву "Я хочу бачити життя", оскільки метою є зібрання коштів для діток із вадами зору і придбання для дитячих лікарень офтальмологічого обладнання. До акції долучається понад 1500 волонтерів, які збиратимуть благодійні внески по всій території Волині. Акція проходить у всіх навчальних закладах і долучатися до неї потрібно усім небайдужим і свідомим громадянам. За грошові внески кожен зможе отримати логотип акції - сердечко-наліпку. Акція недарма носить саме таку назву, адже ми завжди намагаємося достукатись саме до людського серця, яке здатне які ніщо інше відчувати і любити.
Фінал проведення акції відбудеться 27 квітня у Луцьку. На театральному майдані міста відбудеться чудовий концерт, на якому будуть присутні цікаві і хороші гості.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар