суботу, 18 жовтня 2014 р.

Благодійний, Добрий вечір

17 жовтня у Луцьку, відбувся благодійний концерт в рамках проекту "1 тонна добрих речей", співорганізатором якого був шкільний клуб підприємництва "STEP BY STEP". Концерт проходив у шоу-барі "Базилік", де була неймовірно тепла, затишна і Добра атмосфера. Члени клубу і один із тренерів - Юлія Кожевнікова представили усім присутнім діяльність клубу, роздали традиційні жовті пакети "1 тонна добрих речей", які всім уже стали добре відомі. Гості ділилися своїми речами, іграшками, бо знали, що зробивши добру справу самим, можна змінити цей світ на краще. На вечір були запрошені відомі люди Луцька, молодіжна організація МИ+Луцьк і ще багато цікавих та неймовірно талановитих особистостей.






Тішила своїм голосом, харизмою, красою усіх присутніх безперечно талановита, усім нам близька співачка - Галина Конах.



Члени клубу, співорганізатори зібрали чимало Добрих речей. Все ж таки класно, коли в сучасному світі ще є свідомі і справжні Люди, яким небайдужа доля інших. Спасибі їм велике за це. 
Колеги, клубівці, від нашої команди вам величезне ДЯКУЮ, за те, що робите такі по-справжньому теплі та добрі справи. Таки є велика надія, що душі людей стануть трішечки багатшими і глибшими. Ми дуже раді нашій співпраці і сподіваємося на її продовження у майбутньому.
Катерина ШКЛЯРУК








Немає коментарів:

Дописати коментар