четвер, 3 грудня 2015 р.

"Учитель року - 2016"

Ми дуже пишаємося своїми вчителями і тішимося їхнім здобуткам і перемогам. Щороку Всеукраїнський конкурс обирає кращих із кращих у різних номінаціях. Радіємо, що у номінації “Математика” перемогу  здобула Катерина Василівна Северенюк. Ми щиро вітаємо вас і дякуємо за кожен урок, який ви нам даруєте. Незалежно від наших майбутніх професій  ми впевнені, що математика потрібна геть усім, можливо, не складні рівняння і вирази, та важливі і базові речі із дисципліни точно згодяться :) Спасибі вам за настрій, яким ви наповнюєте увесь клас, за те, що вмієте зацікавити, “посварити” і виховуєте в нас справжніх людей!


- Катерино Василівно, це перший ваша участь у такому конкурсі? Чи довго тривала підготовка до нього?

- Так, звичайно! Увесь конкурс тривав місяць. Спочатку був районний етап, до нього почали готуватися ще від осінніх канікул, а потім, почали підготовку до обласного етапу конкурсу.

- Що участь у конкурсі дає для вчителів, особисто для вас?

- Найперше—це можливість випробувати свої сили, навчитися чомусь новому, збагатити свій досвід, поспілкуватися із старшими колегами, бо у кожного із них свої методи роботи, свій підхід до викладання дисципліни і це, справді, цікаво! Я завжди готова вчитися чомусь новому.

- Чи хотіли б ще раз взяти участь в конкурсі?


- Так, дуже хотіла б. Мені сподобалася сама атмосфера в якій ми працювали, сподобалася робота інших вчителів, у них цікаві методи, підходи, матеріали. Я багато дізналася, де в чому поглибила свої знання, дещо відкрила для себе. Вдячна за можливість взяти участь у такому конкурсі, буду намагатися у свої уроки додавати щось цікаве і нове!   

Автор: Інна МАТРОСОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар