неділю, 6 грудня 2015 р.

Підтримуємо українське та готуємося до свят разом!

Команда "UaModna" спільно з проектом Kohani-tour та художником Марією Ковалевською оголошують акцію – "Вітання по-українськи".
Певне, клопоти з новорічними привітаннями та подарунками Вас вже торкнулися. Хочеться привітати всіх знайомих, колег, френдів у соцмережах, оригінально, вишукано, щоби привітання запам'яталося та вирізнялося серед десятків стандартних вітальних картинок.




Представляємо вашій увазі комплект листівок, дизайн яких розроблений у стилі "Петриківський розпис", а оригінальний текст привітання нагадує нам про глибокі традиції українців у святкуваннях різдвяного циклу свят. Автор листівок – Марія Ковалевська, дизайнер, член Спілки художників України.
 Петриківка – давнє українське мистецтво декоративного розпису, але воно продовжує бути актуальним та вишуканим, і ми маємо робити це мистецтво ближчим для сучасних українців.





Всі бажаючі можуть завантажити готові макети для поліграфії за посиланням goo.gl/MfOzTg (папка "листівки, макети") та роздрукувати їх у найближчій для себе друкарні за прийнятними цінами (близько 10 грн/шт.). Файли представлені у форматі фотошопу .psd, папір обирайте зі щільністю близько 200 г/см куб, білий, розмір А5. Радимо зробити пробний друк одного з макетів перед тим, як друкувати все.
Також за посиланням можете завантажити файли для надсилання та публікації в інтернеті (папка "листівки, зображення").
_________________________________________________

Не полінуйтеся! Ваші близькі та друзі будуть раді отримати таку листівку, особливо з особистим побажанням.
Петриківський розпис, різдвяна листівка Петриківський розпис, різдвяна листівка, для друку
Якщо дана ініціатива вам подобається, підтримайте, будь ласка, РЕПОСТОМ цієї публікації у соціальних мережах та ЛАЙКОМ сторінок "UaModna" та Kohani-tour!



Завантажуйте та вітайте на здоров'я!!!


Веселих Вам українських свят!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар