пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

Новий навчальний рік з новою командою

З нового навчального року клуб журналістики почав діяти у новому складі та з новими силами. До роботи над журналом залучено учнів 5-8 класів, яких цікавить журналістське життя, його закони та особливості. Приємно вражає непосидючість, енергійність учнів, які готові працювати найперше над собою для того. Щоб створити щось нове, раніше зовсім незнане. І у них непогано виходить.
Від початку навчального року і, загалом, нашої роботи, члени клубу дізнались про позитивні і негативні сторони журналістики, спробували писати матеріали, брати інтерв’ю, описувати побачені картини. Важливим завданням, перед яким були поставлені учні, було написання замітки про презентацію творчості видатної української художниці, на яку вони були запрошені до Інститут філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки. Відразу скажу, що заряд емоцій, під час виступу акторів, усі отримали неймовірний, окрім того, трішки долучилися до студентського життя, побачили щось спільне із школою, а щось зовсім відмінне. Важливо, що спостерігаючи за дійством, учні збагачували не лише свої перші професійні навички у дуже нелегкій професії, а й загальний культурний та освітній рівень, що, в принципі є основою нашої подальшої роботи.
Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до нашого творчого процесу, до створення шкільного журналу, дитячої газети,  розвитку своєї загальної культури.







Немає коментарів:

Дописати коментар